Uppdatering i bilder

Vet att det var en evighet sen jag skrev. Det har hänt massor. Orkar inte berätta allt. Men lägger upp bilder så får ni se det mesta.

Fredagen den 27 mars så var vi på sportfiskemässan. Maja ritade lite och fiskade i fiskdammen.
             Hon fick en liten röd ficklampa.

Tisdag den sista mars så var Maja, pappa och farfar upp till Gävle och hälsade på Gammelfarmor och Gammelfarfar.
                                                                
Byxorna som hon har på sig hade pappa Nicke och farbror Danne på sig oxå när de var små. Det är Gammelfarmor som har stickat dem.

Lördag och söndag den 4-5 april var vi upp till Dalarna. Min farmor fyllde 80 år och faster Karin fyllde 50 år. Vi sov hos Nickes farbror Bosse och Faster Ulla. Tack för att vi fick bo hos er!! Tror Maja tyckte det var jättemysigt att vara ute på gården och leka.
                                                 
                                          


Påskhelgen inleddes med att Maja gick på sitt första disco på skärtorsdagen.
                          
Men jag tror det var för mkt stora barn som sprang runt för Maja. Efter en stund gick hon nämligen ut och var på väg hem.
På fredagen var planen att vi skulle åka till Fyrishovs äventyrsbad, men Maja vaknade med 39.5 grader i feber. Så hela fredagen blev lugn. På lördagen var febern nere i 38 grader på morgonen och på em var hon feberfri.
På söndagen var vi på Félix 1 årskalas.
     

Annandagpåsk var det dax att bada. Vi hade cyklat upp till farmor och farfar på dagen. (Jag har köpt en ny cykel. Köpte även cykelhjälm till mig och Maja. Fick en barnstol av Björne till Maja. Tack!) Nicke åkte hem och packade mina och Majas badkläder och sen möttes vi i centrum. Farmor badade med oss i stället för pappa som hade ont i ryggen.
               
Vi skulle nog ha hoppat över badet. Resten av veckan låg hela familjen jätteförkylda. Snoret rann, vi hostade ikapp och lite feber hade vi nog oxå. Var till doktorn med Maja på tisdagen och Nicke på fredagen. Båda fick hostmedicin utskrivet. Jag och Nicke hostar och snörvlar fortfarande.

Maja och jag badade hemma i badkaret under helgen och när hennes hår är blött så ser man verkligen hur lockigt det är. Har sagt flera gånger att det ända hon kommer få från sin morfar är hans lockar...
                                                    


I söndags morse så var Maja och pappa ute på morgonpromenad med winna. Då ramlade Maja på gräsmattan och skrapade upp näsan. Ser värre ut nu när skorpan är där.
Ska ta ett kort i morgon så får ni se hur det ser ut med skorpan.

Här i veckan fick Maja smaka mums-mums för första gången. Jättegott tyckte hon, men vad kladdigt det blev. Vart rakt ut i badkaret när hon var klar.
                   

Det var allt för den här gången.
Ska försöka blogga lite oftare framöver.

//Jessie

RSS 2.0