Wiiie sommar!!!

Nicke hade plockat fram poolen idag. Så när jag kom hem från jobbet så var det bara att byta om och hoppa i. Riktigt skönt. Sen gick vi in och åt middag. Efter det ville Maja bada lite i sin pool. Passade på att ta lite bilder då.



























//Jessie

Vila i frid Winna!

Onsdagen den 27 maj så åkte vi till veterinären för att Winna har varit sjuk ett tag. Inte velat äta nått och det lilla hon ätit har hon spytt upp. Sista dagarna inna vet-besöket så spydde hon mer och mer. Fick en tid kl 15 på em. Åkte dit och de undersökte henne, verkade lite öm i magen. Tog ett blodprov som visade på en kraftig inflammation. Efter en röntgen så visade det sig att hon hade livmoderinflammation. Operation bokades till senare samma dag. Bestämde att vi skulle hämta henne 21.30, vet skulle bara höra av sig ifall det var något.

Vi åkte hem, åt middag och stoppade Maja i säng. Bestämde att mamma skulle köra mig till vet och hämta Winna och Nicke skulle vara hemma med Maja som sov.
Strax efter 20 så ringer vet och säger att de hittat mer saker som inte visades på röntgen. Livmodern hade spruckit, hon hade bukinflammation, cancer i bukspottkörteln som spritt sig till tamen och bukväggen. Det ända som fanns att göra var att låta henne somna in för gott.

Ringde till mamma och frågade om ville följa med och säga hejdå. Lämnade Maja till Sarah. TACK! <3
Sen bar det av till Winna. Hon låg fortfarafrande på op-bordet nedsövd när vi kom in. Fick en stund för att säga hejdå. Jag och mamma var med när hon fick överdosen, Nicke väntade utanför. Så skönt för henne att få somna in. Hon måste ju haft så ont. Men inte sagt ett pip, inte gnällt eller nånting. Inte äns när Maja har tryckt ner henne på golvet för att gosa.

Vila i frid Winna! Hoppas du har träffat Liza och att ni har det bra. <3 <3 <3 <3




        




RSS 2.0