Känns som om väggen är nära nu...

Går och väntar på operationer nu. Närmare bestämt 3 st.
Först hoppas jag det blir att ta bort cellförändringen som de hittade på livmodertappen. Har jag inte hört nått från DS på måndag så ska jag ringa Löwet igen.

Sen är det båda händerna som ska opereras. Ska ta bort cystorna,ganglion http://www.akademiska.se/templates/page____28740.aspx, som jag har i handlederna, och hoppas jag slipper smärtan då. Har sjukt ont i händerna till och från. Har fått papper från SÖS och de har 3 månaders väntetid. Så i mars någon gång hoppas jag de tar ena handen och sen den andra efter sommaren.

Och inte nog med det så har älskade svärmor åkt på en blodpropp i hjärnan. Hon klarade sig riktiggt bra från den och har bara en liten försämring på vänster sida, läkarna tror att hon ska bli helt återställd inom ca 6 månader. Och det är ju riktigt skönt.

Efter att jag fick veta det så vart som om min kropp sa ifrån att jag måste ta det lite lugnare nu. För hjärtat började slå hårt i bröstet. Har haft det förrut men bara nån minut. Nu började det vid 10.30 på dagen och när det fortfarande inte hade släppt vid 13 så åkte jag hem och vilade. Det blev lite bättre, men när Niclas opch Maja kom hem så blev det sämre igen. Så vi körde Maja till Sarah och sen åkte vi till DS akuten. Efter 5 timmar där så fick jag beskedet att jag har oregelbunda hjärtslag och extra slag som beror på stress, det heter sinus arytmin http://www.fass.se/LIF/lakarbok/artikel.jsp?articleID=35572. Han sa att det skulle gå över av sig själv på ett par dagar, annars skulle jag höra av mig. Nu en och halv vecka senare känns det bättre, men är inte helt borta. 

Och så julen på det här...

Men jag försöker ta det lugnt och inte tänka så mkt. Tror det mesta kommer släppa efter operationen av cellförändringarna.

//Jessica

RSS 2.0