Babymassage och faderskapspapper

Idag började babymassagen kl 10 på öppnis.
Vi klev ur sängen kl 8. Maja satt i babysittern inne i badrummet medan jag duschade, det gick jättebra.
Åt frukost samtidigt som jag matade Maja med ersättning.
När vi var klara gick vi och lämnade Winna hos Josse.
Sen gick bort till öppnis.
Där mötte vi upp farmor som ville följa med och titta.
Maja njöt jättemkt under själva massagen, va med och hade ögonkontakt nästan hela tiden, log och jollrade en del oxå. Efter massagen så fikade vi. Sen visade Ulla oss runt i lokalerna. När vi var klara där så bjöd Inga-lill på lunch. Tack det var gott!

Sen promenarade jag och Maja hem, mötte upp Josse och Winna på vägen. Köpte varsin glass och åt på altanen när vi kom hem.

Halv tre gick vi till bussen för att åka till Jakan. Josse för att träffa Sarah, och jag och Maja för att träffa Nicke och skriva på faderskapspapprena.
Höll på att missa tåget för att bussen var sen. Dessutom en gammal buss med trappor, och det var 3 barnvagnar som skulle på. Jag och Josse sprang ner till hissen, upp med den och ut på perrongen. Då stänger de dörrana, men var snälla och öppnade så vi kunde få kliva på, så vi var verkligen i sista sekund...
Åkte till Jakan, visade Josse vilken buss hon skulle ta. Gick bort till familjerätten och mötte NIcke. Väl där visade det sig att familjerätt låg på 7:e våningen och hissen var trasig, så det var bara att börja knata upp för trapporna. Jobbigt, men bra träning.Skrev på papprena för faderskap och delad vårdnad. Så nu är han äntligen pappa på papper. När vi var klara var det bara att knata ner alla 7 trappor igen.

Åkte förbi Coop på vägen hem och handlade middag och ett lås till vagnen.
Lagade mat så fort vi kom hem. Åt och sen gick vi på promenad.
När vi kom hem så verkade Maja ha ont i magen, så jag gjorde kolikmassagen, som vi lärde oss idag, på henne. Men hon kom inte till ro, så då provade vi nappflaska med erättning och lite olja ifall det var stopp i tarmen. Hon slukade allt + ammade lite. Så hon var nog bara hungrig. Får se om hon bajsar nått snart, har inte gjort det sen i söndags. Det var därför vi trodde hon hade ont i magen.

Nej nu är det dax att sova snart.

I morgon blir det bara en slappar dag här hemma. Tvätta lite och så.
God natt!
//Jessie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0