Fortfarande sjuk

Idag känns Maja sämre än igår. Hon har spytt ett par gånger, inte ätit fast föda mer än en bit macka och lite fruktpure till frukost. Nekade lunchen men fick i henne lite gröt till middag. Vatten vill hon inte heller ha, men välling har gått bättre.
Tempen har klättrat lite idag. Började morgonen med 37.5, vid lunch hade den stigit lite till 37,8 och innan hon somnade hade hon 38.0. Vet att det inte är nån nämvärd feber, men eftersom hon har varit slö hela dagen och inte vill äta så blir man lite orolig. Stoppade i henne alvdeon innan hon somnade så hoppas att hon mår bättre i morgon.

Hon sov hela natten iaf. Hon vaknade till när vi gick och la oss och ville ligga i våran säng. Så bäddade ner henne med sitt täcke och kudde och hon somnade så fort vi släckte lampan. Flyttade över henne vid 2-tiden till sin säng, men hon vaknade efter bara 10-15 min av att näsan var täppt. Så hon fick lite nässpray och flyttade tillbaka till våran säng. Och där sov hon resten av natten.
Har inte lycktas få till nån bra vinkel på hennes säng. Har lagt böcker under sängbenen vid hennes huvud och en kudde under madrassen, men inget hjälper. Men när hon sover i våran säng så ligger hon på min arm och då halvsitter hon. Försökte i går på dan att lägga henne på en av våra kuddar i hennes säng, men eftersom våran tjej helst sover på mage med knän uppdragna under sig så funkade inte det heller. Förmodligen därför vinkeln inte blir nå bra heller.

Här är några bilder när Maja äter macka hos mormor.

            
Hon lassade in macka, men när den blev blött så tryckte hon upp den i gommen och när det blev förmkt så spottade hon ut.

Dax att sova!
//Jessie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0