Dax igen då! =)

I helgen var vi bjudna på maskerad-fest hos Isa och Ulf.
Vi beställde en häx-kläning till Maja som vi trodde skulle kommit i fredags, men idag onsdag har den fortfarande inte kommit och det skulle ta 5 arbetsdagar. Jaja, vi åkte till Jakan på fredag em och köpte tyg och sydde en egen klänning. Eller Nicke sydde. Så här blev den:


Vi hade det jättetrevligt hela kvällen. Här kommer lite bilder.
        
En pumpa                           Ulf och Isa                Isa                             Deras son Felix

                                 
Katta, Daniel, Hugo o Mickis         Nicke och Maja

I söndags bjöd Sarah och Anders på middag och vi på efterrätt. Det blev kycklinggryta och ris och marängsvisch. Mums!

I måndags på dan tog vi en promis med mormor. Vi var ute ca 2 timmar.  På em var det babysim igen. Mormor var med och kollade. Maja dök för första gången. Och det gick riktigt bra.

I går var det sista föräldraträffen. Men vi bestämde att träffas på tisdagar iaf. Är skönt att ha nått planerat varje vecka.

igår och idag så har Maja haft bajskalas. Eller det började nog redan i måndags kväll. Hon har vaknat båda nätterna och bajsat och på dagarna har hon nog bajsat 7-8 gånger. Tror att det är tänder på g.

Idag var vi till Brobaren och åt lunch och sen gick vi till ICA och handlade. Maja somnade på vägen hem, så bar in henne till sängen. Nicke har städat toaletten och hallen. Och jag har bakat moccarutor och lagat middag.

I morgon ska vi till Fia och Klara på kakfrossa. Alla som kommer dit tar med sig nått bakat så ställer vi det på ett bord och så fikar vi. Kan bli många sorter... =)


Maja var lite smutsig så vi passade på att tvätta henne. ;)
Här sitter hon i torktumlaren.


Ha en trevlig kväll!
Jessie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0